Nyårsafton

Alltså är #%^*'@ARGHH över att jag ska jobba till 23 idag?! Vem gör ens det??? Åh. Blir en jävla fart ut till Kajsa efter jobbet ska jag säga, kommer bli ett grymt tolvslag + grym natt i vilket fall! Ha en bra daaaag!!

0 kommentarer

Maria Nila


Maria Nila - ÄLSKAR. Så bra hårvårdsserie. Denna håroljan är SÅ go, min frisör använder den och Jenna som också klipper sig där kom på den briljanta idén att köpa den. Smart. Fick en till i julklapp nu, mmmmMmhh. Och inpackningen är grym för färgat och blont hår. Mjukar, skyddar och ljusar upp! Och mitt krusiga hår som inget fungerar på, lycka.
0 kommentarer

Att packa för långresa

Alltså, HUR packar man när man ska vara borta ca 8 månader? Tips??? Har liksom väskorna, men vet knappt vad för slags väskor som är bäst egentligen? Kikar lite på kameran jag fick i julklapp också, den ska ju med, o solkrämen, men när det kommer till kläderna?! Hjäääälp...!!!

Här är ett par jäkligt goa långa men tunna byxor som jag fick av Luk i julklapp, som ska med. Har typ två par till tunna långa som ska med. Enda jag är säker på. Och cirkus alla shorts jag har, eller?
0 kommentarer