Rainbow Beach

Godmorgon! Sitter och väntar på att alla ska bli klara så vi kan dra oss mot Fraser Island!!!! Kom hit till Rainbow Beach tidigt igår och hade en go fredag med strandhäng, lite intro inför helgen, tvättade massor, BBQ osv... Mycket bra. Inte så mycket att göra här egentligen, de flest åker hit för att åka ut till ön vi ska till idag. (Kommer inte ha internet eller mottagning på tre dagar). Hoppas ni får en bra helg, det ska vi ha! Pussae och kramar


0 kommentarer

Surfa

Hejsan! Klockan är tjugo över tolv och vi väntar in nattbussen som ska ta oss till Rainbow beach. Bara hänger på hostelet med folket här, pratar dricker vin, spelar biljard. Rätt soft dag i alla fall, tog en surflektion på några timmar under förmiddagen, var riktigt kul men svårt haha. Slutade med att jag mest låg på mage och gled runt på vågorna på det sättet istället. Har mycket blåmärken och rivsår på kroppen nu haha! Ska definitivt prova detta igen. 

1 kommentar

Sista i AirlieHär har vi hängt ungefär hela dagen. Sitter nu och laddar telefonerna inför ca 9h bussresa och ska strax gå bort till stationen! Ha en bra söndag, puss.
0 kommentarer