Grit

Godkväll vänner! Har jobbat nästan alla vardagar den senaste tiden, vilket gjort att jag inte kunnat vara på dagis någonting. Igår och idag var jag dock ledig från Panduro och fick äntligen träffa mina goa ongar igen ❤ Nu fick dom gjort en karta över Torp köpcentrum så att dom vet vart jag jobbar så att dom kan hälsa på, bästa alltså!

Sitter nu svettig på bussen på g hemåt, jag hann inte duscha på gymmet då man har en buss att passa... GOD anledning till att skaffa bil. Kände samma imorse, bil hade vart lika gött kl 5 när det var dom 2 härliga kilometerna till bussen som gällde.... lat. Imorgon jobbas det i alla fall öppning-stängning, och jag får se vad som händer på lördag aka. Valborg? Väldigt oklart och kanske lite opepp till och med. Mår illa av tanken att behöva vara bakis haha, speciellt om man jobbar i butik dagen efter. Får se!
1 kommentar
Matilda Berlin

Guuu vad härligt med GRIT! Älskar verkligen känslan av att köra 30 minuter, galet intensivt, och sen var klar =) Lyckades faktiskt få in två GRITpass själv den här veckan. Hoppas du får en riktigt fin kväll! Kram