We'll be birds

God kväll peepz! Sitter och kollar igenom gamla bilder från Australien som vanligt... Har liksom en mapp för varje månad, och nu när Feb nästan är slut måste jag ju kolla in Feb15. Tänkte fixa någon slags aus-fotobok, så kul att ha senare ju! Tråkigt för er att se samma bilder om och om igen haha, men kanske lika tråkigt att se bilder på en dassig Cajsa på jobbet/gymmet som det blir annars? Inte mycket inspo denna månad, MARS är dock min månad. Känner det!
 
Idag på jobbet överraskade först Senita mig och lite senare kom även Emelie och hälsade på. Så himla kul att se dom igen. Två kolsvarta finisar <3 Tänkte hoppa in i duschen nu, skrubba/hårinpackning/ansiktsmask och såntdär skoj bara för att känna sig lite extra fräsch denna tisdagskväll. Vet dock inte vad jag ska köra på för inpackning till håret nu när jag börjat med balsammetoden... Har provat det innan, och mitt hår är som gjort för den metoden faktiskt! Väldigt behövligt då mitt hår är ett katastrofburr nu för tiden. Tips??? Så tråkigt ju.
 
I morgon bitti ska jag hämta ut bilen från verkstaden och sedan bär det av till Gbg för att jobba lite för morfar igen, blir nog sista gången då detta arbetet är snäppet intill KLART nu. Mest tråkigt då det gett mig mycket tid med fina morfar, måste fortsätta att åka till honom lika ofta efter detta med!Ett år sedan i underbara Byron. Fina bästa härligaste Byron.
5 kommentarer
Veronica Wallgren

Ser helt underbart ut!

Sarah

De e kul o kolla på gamla bilder :)

amanda

Åh cajsa!! Kom o hälsa på ❤❤❤

amanda

Åh cajsa!! Kom o hälsa på ❤❤❤

amanda

Åh cajsa!! Kom o hälsa på ❤❤❤

Svar: Duuuu det vill jag kan jag lova!! Saknar dig och hoppas att du har det bäst ❤️❤️❤️
Cajsa Thorsson