📷📸📷

Next up: Ut på söndagspromenad i det fina vädret, och prova nya kameran!

Sony a5000
2 kommentarer

När man slappnar av

Godmorgon peepz. När det är fredag eftermiddag och man äntligen slappnar av, DÅ brakar sjukdomarna fram. Varför är det alltid så? Och borta är det väl på söndagkväll haha. Vill inte låta negativ, men november är här tillsammans med vintertid, förstår ni vad jag menar? Vintern i sig har jag inget emot, men ärligt talat så är jag inte mörkrets största fan...
 
MEN, har ändå fått sova ut och precis ätit en superfrulle, så efter en dusch och myshäng tänker jag att jag är redo för lördagslunch på stan med Jonathan! Efter det ska jag inhandla en kompakt systemkamera, och sedan blir det häng hos Lovisa (sista gången i hennes hus på Sunningen någonsin). 
 
Ha en wonderful lördag! Solen skiner idag ♥
 
0 kommentarer

Trötthetsgraden

Man vet att man är trött när man råkar ta aceton i ansiktet istället för ansiktsvatten :))) fresh. Sitter på bussen på G till jobbet, det är mörkt och kallt ute och det regnar. Kollar igenom bilder från semesterresor, vilket händer ofta när jag är trött på vardagen... Ett BRA tag innan jag kommer komma till värmen, men å andra sidan kommer jag i alla fall få en riktig vinter i Åre! Kommer bli så bra.

Bjussar på några bilder från när vi var på Kuba, hit vill jag igen! Helst igår typ

 
0 kommentarer