Det har hunnit bli höst

Men tja igen! Varning: långt inlägg. Sist jag var inne här var i Augusti på färjan på väg hem från Gotland. Jag hade gjort ett lååångt inlägg med massor av bilder med text till från mitt USA-äventyr. Mobilen dog och likaså mitt inlägg. 
 
Numera bor jag i alla fall i Göteborg och jobbar på Boomerang i Nordstan. Trivs superbra än så länge. Dock är det ju någonting med den mörka, kalla, blöta hösten som smyger sig på här på västkusten. Hoppas verkligen jag kan fixa lite ledighet framöver så att jag kan hälsa på Amanda i Berlin och Axel i Peking! Sedan har ju även jag och Carro bokat en enkelbiljett till Thailand i Februari. Drömmer mig bort varje dag. Varför längtar man alltid till något annat?
 
Hur som helst tänkte jag dela med mig av lite bilder från USA, kan ju inte utesluta dom!? Hade en HELT fantastisk resa. Jag och min bror började med att flyga till Chicago där vi hälsade på några släktingar. Efter detta flög vi ner till Las Vegas. Sjukt coolt var det! Åkte även till Grand Canyon när vi var här, sååå mäktigt. Kan inte INTE tänka på värmen under dessa dagar, minst 45 grader varje dag, även när solen gick ner? Sista dagen hade vi 47 grader, och då var vi verkligen redo för San Diego och KUST.
San Diego var helt underbart, så härlig atmosfär över lag. Härifrån tog vi tåget upp till Los Angeles som var vårt sista stopp. Det var också riktigt najs! Allt var najs. Nu vet ni alla fall själva rutten, men jag orkar inte gå in på varenda liten detalj. Bilderna visar ju i alla fall en lite del av vad vi såg och gjorde. Tips: åk hit!!!!
Jag tänkte göra några inlägg med lite bilder från efter USA och fram till nu. Kanske inte fotat så mycket jag velat, men lite har jag allt att visa. Ska fota mitt rum när jag fått ordning lite mer på det också! Vill köpa så mycket nya fina inredningsgrejer, men plånkan säger ifrån lite :///// Åtminstone knappt ledig några fler dagar i Oktober, så snart kan man väl få unna sig något hehe. Puss så länge ♥
0 kommentarer