Siesta

Ligger på en solstol i skuggan under ett träd och tar det väääldigt lugnt innan vi ska vidare till kontoret igen. Viktigt att unna sig siesta när man har tid, visst? 🤩 vi ska förbereda det sista inför flygplatsdag imorgon, blir bra!

Igår var jag och Hilma lediga, vi tillsammans med Nian drog till Banana Beach och solade och badade under dagen, såååå göttigt. Man njuter verkligen av varje sekund när man väl är ledig, var ledig tisdag förra veckan senast så jag har LÄNGTAT. När det närmade sig kvällen så tog vi vårt pick och pack och åkte till Agios Alexandros som är min absoluta favoritplats här på ön. Det är en kyrka på norra delen av ön, det är så lugnt och skönt och fridfullt där uppe. Här hängde vi ett bra tag och hade picknick och myste till solen började gå ner. Sånahär dagar kan jag leva på länge! 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
0 kommentarer

Fullt ös

Alltså woowww vad det händer grejer här nere. Vi har har haft besök nu i flera veckor, Hilmas familj var här (så mysiga!!! Numera min bonusfamilj ❤️), sen kom hennes vän Cala från USA, sen kom Johanna som fortfarande är här och bor hos mig, och även vår vapendragare från Åre, Danne, har hunnit vara här. Allt detta inom ett par veckor. Jag älskar ju när det händer mycket, att ha folk omkring mig, så det är bara kul! Så mycket på jobbet samtidigt bara, så svårt att hinna med allt man vill. Och om bara ett par veckor kommer älskade Anna och Jocke, längtar!!!!! Och ett par veckor efter det kommer Erk och Anki. Och sen är det typ höst och slut på sommarsäsongen?! Så galet! 

Lite oklart när jag ska åka hem ännu, Ingen riktig plan (skräll 🤪). Fick erbjudande att jobba på Gran Canaria i vinter, men ärligt talat så känner jag faktiskt inte för en till säsong. Får se hur det blir!

Här kommer lite bilder från senaste veckorna i alla fall. Vi ligger just nu vid stranden under ett parasoll och tar det lugnt innan vi ska tillbaka till kontoret. Ikväll ska jag och Johanna käka en sista middag, för imorgon åker hon hem.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
0 kommentarer

Kina

Här kommer ett litet litet urval av bilder från är jag var i Peking, Kina, i Maj! Så häftigt land!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer