2015

Beskriv ditt år med tre ord: Varmt, äventyrligt, lärorikt.

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? Jag minns inte saker utifrån datum... De enda datum jag kommer på nu är 11/1, dagen jag lämnade Sverige, och sedan 7/12, dagen jag flög tillbaka till Sverige haha. Antagligen eftersom att det var sådana datum jag bokat in sedan långt innan och verkligen hade koll på.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag åkte till andra sidan jorden helt själv, och inget av det jag gjort där nere har jag ju gjort innan så ja - en jäkla massa!

Har du blivit bättre på något? Så klart, man lär sig väl något nytt varje dag? Men det största är väl att jag klarar mig på egen hand så mycket bättre, och engelskan vill jag hoppas på? Uppskatta saker, allt möjligt, men framförallt familjen.

Blev du kär i år? Nej.

Vem saknade du? Första halvåret saknade jag ju så klart dåvarande pojkvännen hela tiden, mina närmsta vänner, och familjen har jag saknat så in i bänken och speciellt bröderna <3

Vad är din största framgång 2015? Att jag tog steget och reste ifrån Sverige helt själv, lärt mig och sett så mycket. Kom på nu att denna listan antagligen bara kommer ha Australien-svar haha.

Höll du några av dina nyårslöften? Önskar att jag hade en såndär fin lista med massor av nyårslöften jag kunde blicka tillbaka på nu och se om jag gjort några framsteg, men icke... Säger alltid åt mig själv att bli nyttigare, classic = håller aldrig. Eller också, "i år ska du komma fram till vad du vill plugga Cajsa!!!", men inte det heller...

Bästa köpet? Inte köpt jättemycket materiella ting... Mest köpt små sommartoppar/shorts, eller jackan jag köpte igår på rean? Ingen aning haha! Annars alla biljetter och äventyr i OZ.

Vad spenderade du mest pengar på? RESA. Alla biljetter överallt, utflykter, boende, besnin - undra hur många mil jag körde i lilla Nissan... Annars mat. Alltid mat. (Förutom sista veckorna då jag endast levde på nudlar, tonfisk och morötter.)

Gjorde någonting dig riktigt glad? Väldigt mycket! Att jag träffat så mycket nya människor är jag nog mest glad över, och att vackra Australien faktiskt var mitt HEM nästan hela året. Att min värdefamilj jag bodde hos största delen var och är helt underbar. När någon hemifrån sa att hen saknade mig. Listan är lång...

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Kommer i stunden att tänka på; The Weeknd - Often Kygo remix, XOV - Lucifer, Nelly - the fix, Pankbanken - helt otrolig, Ziggy Alberts låtar och typ Justin Biebers senaste haha. Inte alls bra på artist- och låtnamn...

Vem har du umgåtts med mest? Min värdefamilj och aussiebrudzen <3

Vilka länder besökte du? Australien.

Har du haft ett förhållande under 2015? Ja.

Vad önskar du att du gjort mer? Kanske tänkt mer och kommit fram till mer beslut? Har velat och undrat en del. Inte bra på såntdär. Och kanske hållt bättre kontakt med alla här hemma.

Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar kanske haha? Men tycker det vart värt det också så vet inte... Äsch är nöjd!

Vad gjorde du på din födelsedag? Själva dagen var en vanlig arbetsdag, men späckade ändå in dunderfrulle med Senita och världsmiddag och mys med värdefamiljen+vänner.

Hur skulle du beskriva din stil i år? Bikini. Topp+shorts+flipflop. Enkelt och svalt. Precis som jag vill ha det!

De bästa nya människorna du träffade? Helt klart året jag träffat mest nya människor, alla är ju bäst! Men Jennifer, Emilia, Senita, Emelie och Li är extra bäst <3

Vad kommer du att sakna från detta år? Hela Australien. Människora. Hemmet. Det mesta.

Planer för 2016? Just nu är min plan att jobba och få pengar igen haha, men flytta/plugga? Men jag vill ju resa mer också? Åh, min plan är bara att det ska bli ett bra år.

Vad vill du säga till dig själv inför 2016? DU är viktigast i ditt eget liv.

0 kommentarer