Fullt ös

Alltså woowww vad det händer grejer här nere. Vi har har haft besök nu i flera veckor, Hilmas familj var här (så mysiga!!! Numera min bonusfamilj ❤️), sen kom hennes vän Cala från USA, sen kom Johanna som fortfarande är här och bor hos mig, och även vår vapendragare från Åre, Danne, har hunnit vara här. Allt detta inom ett par veckor. Jag älskar ju när det händer mycket, att ha folk omkring mig, så det är bara kul! Så mycket på jobbet samtidigt bara, så svårt att hinna med allt man vill. Och om bara ett par veckor kommer älskade Anna och Jocke, längtar!!!!! Och ett par veckor efter det kommer Erk och Anki. Och sen är det typ höst och slut på sommarsäsongen?! Så galet! 

Lite oklart när jag ska åka hem ännu, Ingen riktig plan (skräll 🤪). Fick erbjudande att jobba på Gran Canaria i vinter, men ärligt talat så känner jag faktiskt inte för en till säsong. Får se hur det blir!

Här kommer lite bilder från senaste veckorna i alla fall. Vi ligger just nu vid stranden under ett parasoll och tar det lugnt innan vi ska tillbaka till kontoret. Ikväll ska jag och Johanna käka en sista middag, för imorgon åker hon hem.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
0 kommentarer